Veliki broj ekipa

U petak počinje Memorijalni turnir "Omer Tipura - Dedin"

''Raduje nas činjenica da iz godine u godinu imamo veliki broj prijavljenih ekipa, od rekreativaca do profesionalaca i futsal majstora, što dovoljno govori o kvaliteti samog turnira''
Sport / Nogomet | 23. 06. 2021. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sveobuhvatnih priprema za samu organizaciju, te procesa prijave ekipa, tradicionalni Memorijalni turnir "Omer Tipura - Dedin" bit će svečano otvoren u petak, 25.06.2021. godine s početkom u 20:30 sati na stadionu kod Osnovne škole "Bijelo Polje" na Potocima.

Ovogodišnja Ljetna liga u malom nogometu "Omer Tipura - Dedin" održava se, kao i prošle, u posebnim uvjetima uzrokovanim pandemijom korona virusa, te su se organizatori pobrinuli da sam turnir i organizaciju prilagode takvim uvjetima i okolnostima.

''Raduje nas činjenica da iz godine u godinu imamo veliki broj prijavljenih ekipa, od rekreativaca do profesionalaca i futsal majstora, što dovoljno govori o kvaliteti samog turnira, te činjenici da je isti iz godine u godinu prepoznat kao jedan od najboljih ljetnih malonogometnih turnira u našoj regiji'', navedeno je u PR priopćenju.

Prije samog početka, u srijedu, 23. lipnja, od 19:00 sati u prostorijama FK Bjelopoljac bit će izvučene grupe turnira, a izvlačenju će, tradicionalno, pored članova Organizacionog odbora, prisustvovati i predstavnici prijavljenih ekipa.

''Organizacioni odbor 25. Ljetne lige u malom fudbalu 'Omer Tipura Dedin' koristi ovu priliku da se zahvali svim sponzorima, partnerima i prijateljima, bez kojih organizacija turnira na ovom nivou, iz godine u godinu, ne bi bila moguća, te pozivamo sve sugrađane, ljubitelje futsala i prijatelje sporta da posjete Memorijalni turnir 'Omer Tipura - Dedin', a pogotovo da svojim prisustvom uveličaju svečano otvaranje turnira u petak, 25.06. od 20:30 sati'', priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close