Euroliga

Zvezda savjetuje svoje navijače da ne putuju u Istanbul

Sport / Košarka | 19. 10. 2016. u 12:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaški klub Crvena zvezda apelirao je danas na svoje navijače da ne putuju u Istanbul na susret Eurolige s Galatasarayem zbog događaja od pre dvije godine kada je u tom gradu ubijen navijač Zvezde Marko Ivković.

"Zbog svega što se događalo u bliskoj prošlosti, napada na naše pristalice u Istanbulu, i na prvom mjestu tragičnog ubojstva našeg navijača Marka Ivkovića, Crvena zvezda obavještava svoje simpatizere da ni ovoga puta ne organizira put u Istanbul, kao i da nema u svom posjedu nijednu kartu za duel u dvorani Abdi Ipekci", navodi se na web stranici beogradskog kluba.

Iz Zvezde su poručili da klub ne može sigurnosno 'pokriti' utakmicu s Galatasarayem niti bilo kakav dolazak svojih navijača u Istanbul.

"U vrijeme velikih tenzija, nakon ranijih događanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, ali i konstantnih provokacija pojedinaca nakon ubojstva Marka Ivkovića, koji se deklariraju kao navijači tog turskog kluba, apeliramo na sve koji su imali namjeru da putuju u Tursku, da to ne čine", poručuju iz Crvene zvezde.

Utakmica 2. kola Eurolige između Galatasaraya i Crvene zvezde igra se u petak od 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close