NBA

Zubac upisao double-double u pobjedi LA Clippersa

Čitlučki centar ostvario je double-double učinak u pobjedi svojih Clippersa nad Trail Blazersima.
Sport / Košarka | 08. 11. 2019. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

LA Clippers su sinoć kod kuće pobijedili Portland Trail Blazerse sa 107-101, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je pobjedi pridonio svojim drugim double-double učinkom ove sezone. Utakmicu je završio sa 15 koševa (šut iz igre 7/12), 13 skokova, od čega devet u napadu, jednom asistencijom i ukradenom loptom i dva bloka u 20 minuta na terenu.

Video: Svi koševi Ivice Zubca protiv Trail Blazersa

Kawhi Leonard, koji se vratio na teren nakon pauze od jedne utakmice, zabio je 27 koševa uz 13 skokova za 900. pobjedu trenera LA Clippersa Doca FRiversa. Lou Williams je dodao 26 koševa uz osam asistencija.

Kod Portlanda najbolji su bili Damian Lillard i CJ McCollum sa 22 ubačaja svaki, dok je Mario Hezonja odigrao 25 minuta i u tom vremenu uz katastrofalan šut iz igre (1/9, trice 0/3) zabio svega dva koša te upisao pet skokova i jednu ukradenu loptu.

Video: Sažetak utakmice LA Clippers - Portland Trail Blazers

Sinoć je na NBA teren istrčao i Dario Šarić koji je u porazu svojih Phoenix Sunsa 108-124 od Miami Heata ubacio devet koševa (šut iz igre 3/9, trice 2/7) te upisao četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu, javlja Hina.

Miami su do pobjede predvodili Jimmy Butler sa 34 koša i Goran Dragić sa 25 koševa, a najbolji strijelac Sunsa bio je Aron Baynes sa 23 koša, dok je Devin Booker ubacio 22.

Video: Sažetak utakmice Phoenix Suns - Miami Heat

San Antonio Spurs su sa 121-112 nadigrali Oklahoma City Thunder, a LaMarcus Aldridge je za pobjedu svoje momčadi, prvu nakon dva poraza, zabio 39 koševa, najviše ove sezone. Najbolji pojedinac u redovima Oklahome bio je Danilo Gallinari sa 27 poena.

Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

Video: Sažetak utakmice San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder

U zadnjoj utakmici igranoj sinoć Boston Celtics su uvjerljivo sa 108-87 nadigrali Charlotte Hornetse.

Video: Sažetak utakmice Charlotte Hornets - Boston Celtics
Kopirati
Drag cursor here to close