Druga ABA liga

Zrinjski u utorak dočekuje izravnog konkurenta za ''Final Four''

Mostarci će pokušati dati sve od sebe kako bi upisali pobjedu protiv neugodnih Slovenaca kako bi i dalje ostali neporaženi na domaćem parketu.
Sport / Košarka | 15. 01. 2018. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Zrinjski u utorak, 16. siječnja, s početkom u 18.00 sati u dvorani ''Bijeli Brijeg'' dočekuje izravnog konkurenta za ''Final Four'' regionalne Druge ABA lige.

Naime, u Mostar stiže slovenska Krka koja je u trećem kolu u Novom Mestu lagano pobijedila Zrinjski sa 75:65. Mostarci će pokušati dati sve od sebe kako bi upisali pobjedu protiv neugodnih Slovenaca kako bi i dalje ostali neporaženi na domaćem parketu.

''Krka nas je u prvom dijelu veoma lagano dobila, mi smo se uspjeli vratiti u utakmicu, ali nismo imali na kraju ni snage za kompletan preokret. Momčad koja je iz vrha ABA lige, koja ima kvalitetu i igrače koji su igrali na višoj razini posebno Dimeca reprezentativca koji ima zlatnu medalju s Europskog prvenstva. Momčad koja ima znanja i koja ima energiju i izbalansirana na svim pozicijama, morat ćemo biti maksimalno agresivni i kvalitetni u obrani da bi mogli ostvariti pobjedu'', izjavio je trener ''Plemića'' Hrvoje Vlašić.

Dobroj utakmici nada se Torrion Brummitt koji je pozvao navijače da im budu vjetar u leđa.

''Nadamo se dobroj utakmici i pobjedi protiv Krke koja je jako nezgodan protivnik. Pozivamo navijače da napune dvoranu i da nam budu vjetar u leđa te da zadržimo nepobjedivost na našem terenu tj. da pokažemo kako se igra košarka u Mostaru'', kazao je Brummitt.

Kopirati
Drag cursor here to close