Pao dogovor

Zrinjski i FPMOZ će podignuti suradnju na veću razinu

Za nesebičan doprinos i potpori kroz cijelu sezonu dekanu Vasilju je uručen dres HKK Zrinjski.
Sport / Košarka | 04. 06. 2018. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici košarkaškog prvaka BiH posjetili su danas Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Članove aktualnog prvaka BiH u košarci ugostio je dekan fakulteta prof.dr.sc Mario Vasilj sa svojim najbližim suradnicima, priopćeno je.

"Veseli me da je HKK Zrinjski osvojio prvo mjesto, žao mi je što nismo bili na završnoj utakmici u Laktašima, sreća je da su nas preduhitrili i pobijedili. Lijepo mi je da smo se upoznali, da smo napravili suradnju koju ćemo podići na višu razinu. Pred nama je vrijeme, rezultati i pozitivna priča tako da imamo razloga biti sretni i zadovoljni. Hvala našem profesoru Miranu Peharu, našem Darki Smiljaniću te direktoru Vedranu Odaku, predsjedniku i svima koji su prepoznali naš fakultet kao partnera, a nama je drago da smo pomogli društvenoj zajednici sredine gdje živimo i radimo te naravno Hrvatskom košarkaškom klubu Zrinjski," kazao je prof.dr.sc Mario Vasilj, dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

S dekanom se razgovaralo o mogućoj suradnji u budućnosti koja će biti na obostran interes. Za nesebičan doprinos i potpori kroz cijelu sezonu dekanu Vasilju je uručen dres HKK Zrinjski.

"Zahvaljujem se dekanu Vasilju što je na početku ove priče bio uz nas i naša potpora. Možda neki nisu vjerovali u ovaj projekt nadam se da ćemo kroz budućnost napraviti jednu suradnju koja će biti na obostran interes," istaknuo je Vedran Odak, direktor HKK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close