Prva u 2022.

Zrinjski autsajder u hercegovačkom derbiju

Prva utakmica u 2022. godini za košarkaše HKK Široki i HKK Zrinjski bit će hercegovački derbi ova dva kluba.
Sport / Košarka | 04. 01. 2022. u 08:31 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica 11. kola domaćeg košarkaškog prvenstva donosi hercegovački derbi između HKK Široki i HKK Zrinjski. Derbi je samo na papiru, jer dok je Široki pri vrhu ljestvice s omjerom 7-2, košarkaši Zrinjskog imaju samo dvije pobjede iz devet odigranih utakmica.

Ipak, sudari ova dva sastava obično znaju biti vrlo zanimljivi, pogotovo jer se košarkaši izvrsno međusobno poznaju, pa treba očekivati takvim i ovaj današnji.

"U ovom kolu gostujemo ekipi Širokog, koja je sigurno u dobrom ritmu nakon visoke pobjede u Bratuncu. Široki je izuzetno kvalitetna ekipa, gotovo na svakoj poziciji imaju igrača sa abaligaškim iskustvom tako da su oni sigurno favoriti, pogotovo jer se igra na Pecari, međutim mi ne idemo sa bijelom zastavom nego ćemo nastojati pružiti svoj maksimum pa ćemo vidjeti kakav će nam to rezultat donijeti. U svakom slučaju, definitivno ćemo uživati u košarci, te se nadamo da će dvorana biti popunjena i domaćim i gostujućim navijačima", rekao je košarkaš Zrinjskog Mile Čović, prenosi službena stranica HKK Zrinjski.

Susret se igra u utorak u 17 i 30 u dvorani Pecara u Širokom Brijegu, a prijenos je na TV Herceg Bosne.

 

Kopirati
Drag cursor here to close