Mnogi iznenađeni

Zašto noćas nije bilo utakmica NBA lige?

Prvi put je NBA liga prošle godine prekinula natjecanje na taj dan kako bi potaknula igrače i navijače da glasaju, naglašavajući važnost njihovog sudjelovanja na izborima.
Sport / Košarka | 08. 11. 2023. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici NBA Lige odlučili su promijeniti neke stvari. Prije početka prošle ali i ove sezone. Tako smo po prvi put ove, dobili In-Season Tournament (turnir usred sezone), dok je prošle godine uvedeno pravilo kako nema košarke na "Election Day".

To znači da se više neće igrati utakmice na dan izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. Prvi put je NBA liga prošle godine prekinula natjecanje na taj dan kako bi potaknula igrače i navijače da glasaju, naglašavajući važnost njihovog sudjelovanja na izborima.

"Election Day" jedan je od rijetkih dana u regularnoj sezoni NBA lige kada nema utakmica. Ne igra se ni na Dan zahvalnosti, Badnjak i dan finala NCAA prvenstva.

NBA liga se nastavlja večeras s čak 14 utakmica. Odmarat će samo Atlanta i Orlando. Za sada imamo četiri ekipe s po jednom pobjedom, to su Boston, Philadelphia na Istoku te Denver i Dallas na Zapadu.

Kopirati
Drag cursor here to close