Trener Vujanović optimističan

Za Široki je pobjeda protiv Radnika imperativ

HKK Široki već u srijedu može osigurati Ligu za prvaka.
Sport / Košarka | 27. 02. 2018. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon stanke zbog reprezentativnih kvalifikacijskih utakmica nastavlja se Liga 11 Košarkaškog prvenstva BiH.

HKK Široki u srijedu na Pecari s početkom u 18.00 sati dočekuje momčad Radnika iz Bijeljine u sklopu 20. kola te bi pobjedom mogao i teoretski potvrditi nastup u Ligi za prvaka, pod uvjetom da Mladost izgubi u Vogošći.

''Imperativ pobjede protiv Radnika postoji. Već u srijedu bi mogli znati hoćemo li osigurati Ligu za prvaka i prije nego što završi Liga 11. U prvenstvenoj stanci smo radili na podizanju tjelesne spreme i na uigravanju momčadi. Imali smo određenih problema jer su nam se trojica mladih igrača, Josip Batinić, Mate Šušak i Jure Soldo ozlijedili, tako da ih nismo mogli koristiti na treninzima, a ni u srijdu na njih ne možemo računati. Nije bilo ni Markusa Lončara koji je bio u reprezentaciji BiH, no u utorak se vratio i bit će spreman za Radnik. Doveli smo Martina Junakovića i on će u srijedu debitirati u dresu Širokog. Vjerujem da ćemo pobijediti Radnik, a onda u preostale dvije utakmice, mirno i bez stresa pripremati se za ključni dio sezone'', izjavio je za trener Širokog Damir Vujanović.

Sponzor ove utakmice je Hering, a na gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od klupskih sponzora.

''Pozivamo navijače da dođu podržati naše igrače'', poručuju iz HKK Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close