Warriorsi sigurni na otvaranju

Za početak malo vatre, zakačili se Embiid i Smart

Tijekom čitave utakmice frcale su male iskirce da bi sve ekaliralo u trećoj četvrtini kada se Smart sukobio s Embiidom koji ga je držao za ruku da bi potom stao iznad njega nakon skoka.
Sport / Košarka | 19. 10. 2022. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Bostona na najbolji su mogući način otvorili novu NBA sezonu nakon što su na domaćem terenu bili bolji od Philadelphije 76ersa sa 126:117, ali na ovoj je utakmici bilo i "vatre".

Naime, da prva utakmica ne prođe samo tako pobrinuli su se Joel Embiid i Marcus Smart. Tijekom čitave utakmice frcale su male iskirce da bi sve ekaliralo u trećoj četvrtini kada se Smart sukobio s Embiidom koji ga je držao za ruku da bi potom stao iznad njega nakon skoka.

Smart je ustao i odgurnuo Embiida, što je dovelo do kratkog sukoba između obje momčadi. Smart je rekao da je osjetio kako ga je Embid pokušao "slomiti ruku". Nakon pregleda situacije, Smart je zaradio i tehničku.

Video: Embiid vs Smart

"Mogao sam mu razbiti glavu, ali nisam" rekao je Smart nakon utakmice, dok je s druge strane Embiid poručio:

"To je košarka, emocije. Prva utakmica u sezoni i veliko rivalstvo".

Aktualni prvaci Golden State su na otvaranju nove NBA sezone predvođeni sa 33 poena Stephena Curryja slavili nad gostujućim Los Angeles Lakersima 123:109. Andrew Wiggins ubacio je 20 koševa, a Klay Thompson 18 dok su Warriorsi.

Kod gostiju najbolji je bio LeBron James sa 31 košem, Anthony Davis je dodao 27 koševa, a Russell Westbrook 19, ali to nije bilo dovoljno da se spriječi šesti uzastopni poraz na otvaranju.

Kopirati
Drag cursor here to close