Potpisivanje ugovora

Vrhunski rezultati košarkaša Zrinjskog uz polikliniku Vitalis

Đuzel je istaknuo kako se ova ustanova uz rehabilitaciju ponosi i dijagnostikom, na području koje su postali jedan od najsnažnijih centara u regiji.
Sport / Košarka | 07. 09. 2018. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovo je još jedan znak odnosno nastavak uspješne i kvalitetne suradnje,a ono što mogu ponudit za naše košarkaše, kao i za sve ostale sportaše, jeste značajno poboljšana usluga s posebnim naglaskom na fizikalnu rehabilitaciju'', rekao je to Goran Đuzel, vlasnik Vitalisa, u petak 7. rujna,  prilikom potpisivanja Ugovora o pružanju medicinskih usluga s Hrvatskim košarkaškim klubom Zrinjski, u prostorijama ove poliklinike.

Đuzel je istaknuo kako se ova ustanova uz rehabilitaciju ponosi i dijagnostikom, na području koje su postali jedan od najsnažnijih centara u regiji.

Cilj potpisivanja ugovora je košarkašima Zrinjskog osigurati sve medicinske usluge koje nudi Poliklinika Vitalis i preko 40 liječnika koji rade za ovu polikliniku, prvenstveno fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Foto: Bljesak.info / Poliklinika Vitalis

''Ovo je treća godina naše uspješne suradnje i sigurno da svi ovi vrhunski rezultati s naše strane ne bi bili izvedivi bez ovakve ustanove koje ja pomogla da naši igrači imaju tretman na vrhunskoj razini'', rekao je to Vedran Odak,direktor HKK Zrinjski.

Potpisivanjem ovog ugovora košarkaši će preuzeti zdravstvene kartice na osnovu kojih će, pored fizikalne medicine, moći koristiti i usluge kao što su specijalistički i subspecijalistički pregledi, magnetna rezonanca, dijagnostički postupci koji se obavljaju u Poliklinici, sve vrste fizikalne terapije koje su etablirane u Poliklinici: laboratorijske analize, psihološko savjetovanje, rendgen (RTG,CT) i druge pretrage, sistematske preglede, neograničeno pravo na korištenje wellness usluga Poliklinike, gastroskopiju i kolonoskopiju i druge usluge.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close