Zrinjski čeka Leotar

Vlašić: Spremni dočekujemo prvenstvo

Sport / Košarka | 19. 10. 2016. u 07:36 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog nadolazeće subote otvaraju svoju prvenstvenu kampanju - ugostit će Leotar uoči kojeg su u generalnoj probi poraženi od sarajevske Bosne (63:66).

Bio je to drugi poraz od istog protivnika u pripremama...

“Bilo je to puno bolje od onoga što smo prikazali u Sarajevu, pa i bolje od utakmice koju smo odigrali protiv Studenta tri dana ranije”, rekao je za Dnevni list trener Hrvoje Vlašić.

“Imali smo dobru energiju, dobar pristup u obrani. Vodili smo 14 razlike u jednom trenutku i na kraju ispustili to vodstvo jer se nismo snašli na njihovu zonu. Promašili smo neke otvorene šutove, oni su svoje pogodili. Završilo je kako je završilo, ali sudeći po ovoj utakmici spremno dočekujemo prvenstvo”, dodao je.

Ali Demić je postigao 19 koševa, a istaknuli su se mladi Mateo Zovko (11 koševa), Ivan Begić (10) te Amerikanac Trorrion Brummitt koji je potpisao 12 koševa. 

Manje zadovoljan Vlašić je bio playmakerom Draškom Kneževićem, koji je uskočio na mjesto ozlijeđenog Vedrana Princa - drugi put u prijateljskim utakmicama on je isključen.

“Kneževiću sam najavio da ćemo razgovarati, jer želim mu reći da mora obuzdati svoj temperament kako se ne bi više događalo da padne na provokacije i ostavi suigrače na cjedilu, zaključio je Vlašić.

Kopirati
Drag cursor here to close