Treneri Širokoga i Slobode

Vlašić: Pravili smo prednost lako, ali je i lako gubili; Pandža: Nadskakali smo Široki

Bosanskohercegovački derbi u regionalnoj ligi pripao je Tuzlacima koji su došli do druge pobjede dok je Široki upisao drugi poraz te je sada na omjeru 4-2.
Sport / Košarka | 08. 11. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog poraženi su od Slobode 88:86 (17:21, 21:19, 22:28, 19:11, P1: 9:7) nakon produžetka u šestom kolu Druge ABA lige igranom u dvorani Mejdan u Tuzli.

Bosanskohercegovački derbi u regionalnoj ligi pripao je Tuzlacima koji su došli do druge pobjede dok je Široki upisao drugi poraz te je sada na omjeru 4-2. 

Video: Sažetak utakmice OKK Sloboda - HKK Široki

''U četvrtu četvrtinu smo ušli s plus osam i izgubili tu razliku u 50 sekundi. To razdoblje je ključan trenutak ove utakmice. Pravili smo prednost lako, ali je i lako gubili. Od početka nisam zadovoljan kako smo ušli u utakmicu i kako smo igrali. Vjerojatno nas je i utakmica u ponedjeljak potrošila, a nismo bili ni kompletni. Sve u svemu, u teškom smo ritmu jer u nedjelju imamo treću utakmicu ovog tjedna. Vidjeli smo neke stvari i nadam se da ćemo ih popraviti u sljedećem razdoblju'', izjavio je trener Širokog Hrvoje Vlašić na konferenciji za medije nakon utakmice.

Foto: Darko Zabuš  / Hrvoje Vlašić

Trener Slobode Josip Pandža ističe da je njegova momčad pokazala veliku borbenost i zaslužila pobjedu.

''Imali smo energiju i borbenost u četvrtoj dionici i mislim da je bilo pet minuta da Široki nije dao koš. To pokazuje da mi možemo, samo ako branimo dobro, igrati s ekipama koje su jake. Bili smo energetski odlični, međutim nismo bili mirni što pokazuje broj promašenih pokušaja. Ali imali smo 53 skoka i nadskakali ekipu Širokog koja je veća i fizički jača. To pokazuje ogromnu borbenost. Mislim da smo zaslužili ovu pobjedu'', zaključio je Pandža nakon utakmice.

Foto: Darko Zabuš  / Josip Pandža
Kopirati
Drag cursor here to close