Liga 10

Vlašić: Posljednjih pet kola korektno odraditi

Sport / Košarka | 02. 02. 2017. u 09:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza od od Leotara i Bošnjaka košarkaši Zrinjskog osvajanjem Kupa Herceg Bosne i trijumfom protiv Širokog ipak su se vratili na pobjedničke staze, a trener Hrvoje Vlašić vjeruje da je to bila najava boljih dana.

“Posljednje dvije utakmice sa Studentom i Širokim  odigrali smo maksimalno ozbiljno. Široki je napravio dosta dolaskom novog trenera Mladena Vuškovića i dva igrača, Franka Kaštropila i Dalibora Peršića, tako da smo s njima imali dosta tešku utakmicu”, rekao je Vlašić za Dnevni list.

Pet je kola do kraja prvog dijela prvenstva, a Zrinjskom praktički nedostaje jedna pobjeda za Ligu za prvaka.

“Ne želim gledati na taj način jer se prvenstvo nastavlja, moramo raditi sve bolje jer nam dolaze sve jače utakmice. Želimo što bolje trenirati, raditi i ići jednu po jednu utakmicu. Moramo tih posljednjih pet korektno završiti i pripremiti se za Ligu za prvaka, oprezan je Vlašić, koji je usput prokomentirao i sljedećeg protivnika, Kakanj.

“Nekih sitnih problema smo opet imali, ali to ne bi trebalo značajno utjecati na roster za utakmicu. Neke smo prištedjeli tijekom tjedna i nismo ih imali na treningu, ali bi trebali svi biti spremni za utakmicu.”

“S Kaknjom će biti vrlo zanimljivo s obzirom da su izgubili tri meča u nizu i morat će pritisnuti maksimalno. S druge strane mi idemo gore, ne mogu reći opušteni, ali s puno manjim pritiskom. Domaćin je favorit u toj utakmici, a mi ćemo dati sve od sebe da se pokažemo u što boljem svjetlu, zaključio je Vlašić.

Kopirati
Drag cursor here to close