Final Four Kupa BiH

Vlašić: Pokušati pružiti što jači otpor Igokei

Sport / Košarka | 17. 02. 2017. u 08:47 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je na rasporedu završnica Kupa BiH u košarci, koja će se odigrati u subotu i nedjelju u Sarajevu.

Pored domaćina Bosne Royal nastupit će još Mladost, Igokea te Zrinjski.

Voljom ždrijeba određeno je da će se u polufinalnim susretima sastati Bosna i Mladost te prošlogodišnji osvajač Igokea i mostarski Zrinjski.

Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić nije krio zadovoljstvo zbog plasmana na završnicu Kupa te samog ždrijeba sa Igokeom

“Drago mi je da smo izborili završnicu Kupa BiH te da smo za protivnika u polufinalu dobili momčad Igokee koju svi znamo. Momčad koja dolazi iz ABA lige te koja je u ovom susretu veliki favorit.”

“Mi ćemo pokušati pružiti što jači otpor renomiranom protivniku. Pokušat ćemo sarajevskoj publici predstaviti HKK Zrinjski i Grad Mostar u što boljem svjetlu”, dodao je.

Zrinjski u susret sa Igokeom ulazi oslabljen...

“Zdravstveni bilten nije baš zadovoljavajući. Nećemo moći računati na Ljubu Šamadana te Marina Gilju koji su ozlijeđeni. Igrači koji su na raspolaganju spremni su za utakmicu i dat će svoj maksimum”, zaključio je Vlašić.

Draško Knežević, najbolji strijelac Zrinjskog, odlično poznaje ekipu Igokee u kojoj je proveo dvije sezone i osvojio dvije titule prvaka BiH.

“Iskreno, prije samog ždrijeba, svi smo očekivali da će nam protivnik biti realno najkvalitetnija ekipa, Igokea. Sa njima sam osvojio dva puta ligu BIH, ali nisam imao previše udjela u tim titulama”, kazao je Knežević

Iako je Igokea favorit, uz maksimalno zalaganje Zrinjski se nada pobjedi...

“Što se tiče naših šansi u utakmici sa Igokeom, one naravno postoje ali su realno male. Moramo biti svi na visini zadatka i više od toga ako želimo parirati Igokei. Što se mene osobno tiče protiv njih uvijek imam dodatni motiv i u svoje ime mogu kazati da ću dati 100% svojih mogućnosti.”

“Moramo biti svi na visini zadatka i dati sve od sebe ako želimo da se nadamo pobjedi. Mogu obećati da se nećemo predati i da ne idemo u Sarajevo samo da odigramo utakmicu”, zaključio je Knežević.

Utakmica Zrinjski - Igokea na rasporedu je u subotu od 20 sati u KSC Skenderija, a istu će se moći pratiti uživo na youtube kanalu Košarkaškog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close