Ugovor

VIDEO | Zrinjski i Sport talent dižu košarku na veću razinu

Sport / Košarka | 29. 08. 2017. u 11:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama sportskog kompleksa 'Arena Sport centar' u Mostaru u utorak je potpisan ugovor o sportskoj suradnji između Hrvatskog košarkaškog kluba 'Zrinjski' i Univerzalne sportske škole 'Sport talent'.

Ugovor su potpisali predsjednik H.K.K. 'Zrinjski' Dalibor Miloš i direktor Univerzalne sportske škole 'Sport talent' Mario Glibić.

''Ugovorom je predviđeno povećavanje broja djece koja će trenirati i kvaliteta treniranja mladih igrača koji dolaze do prvoga tima košarkaškoga kluba 'Zrinjski''', kazao je Miloš.

Ocjenjujući kako je ovo uspješan i dobar potez za klub, direktor 'Sport talenta' Mario Glibić kazao je kako je svrha današnjega potpisivanja suradnje, da se košarka u Mostaru podigne na veću razinu.

Istaknuo je kako su dobivanjem dvorane na korištenje u sportskom kompleksu 'Arena sport centar' osigurali vrhunske uvjete za djecu.

''Djeca Omladinskog pogona 'Zrinjskog' i Univerzalne sportske škole trenirati će zajedno, a cilj je napraviti selekciju koja će predstavljati H.K.K. 'Zrinjski' i Sport talent u Ligi koja će se igrati'', dodao je Glibić.

Kopirati
Drag cursor here to close