NBA

VIDEO: Najbolji strijelac Hornetsa štitnikom za zube pogodio djevojčicu

Miles Bridges sinoć definitivno nije imao svoju večer.
Sport / Košarka | 14. 04. 2022. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji strijelac Charlotte Hornetsa nije imao dobru utakmicu protiv Atlante koja je rezultirala njegovim isključenjem.

Miles Bridges sinoć definitivno nije imao svoju večer. Najbolji strijelac Charlotte Hornetsa u utakmici play-ina protiv Atlante je postigao samo 12 poena i imao po 4 skoka i asistencije u uvjerljivom porazu svoje momčadi koji je označio i kraj sezone za Hornetse. Bridges nije utakmicu završio zbog isključenja nakon kojeg je napravio i incident s navijačima.

Video: Isključenje Milesa Bridgesa

Igrala se sredina posljednje četvrtine kada je Terry Rozier napravio prekršaj na DeAndre Hunteru iz Atlante. Bridges je pomagao Rozieru i blokirao loptu koja je išla prema košu, a suci su priznali taj koš i dosudili silaznu putanju prilikom bloka.

To je bio okidač za Bridgesa koji je podivljao te prigovarao sucu Jamesu Williamsu zbog te odluke. Očigledno Bridges nije birao jezik prilikom tog prigovora jer mu je Williams brzo dodijelio prvu tehničku, a odmah zatim i drugu koja je značila isključenje.

Želio je Bridges i dalje nešto reći Williamsu, ali su ga trener usmjerili prema svlačionici, a na putu prema njoj su ga sarkastično pozdravljali navijači Atlante. Jedan od njih je jako naljutio Bridgesa koji je izvadio svoj štitnik za zube i pokušao ga pogoditi njime.

No, promašio ga je pa je štitnik pogodio djevojčicu koja je bila u blizini. To su zabilježile kamere pa će Bridges sigurno dobiti dodatnu kaznu od strane NBA lige.

Nakon utakmice Bridges se ispričao zbog svoje reakcije, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close