Trema ili

VIDEO I Wembanyama na predstavljanju nije mogao pogoditi koš

Po dolasku u dvoranu je bio čini se pod velikom tremom jer jednostavno na predstavljanju nije mogao pogoditi ništa. Šutirao je iz nekoliko pozicija, na kraju se "upisao" zakucavanjem!
Sport / Košarka | 25. 06. 2023. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada su izabrali Davida Robinson krenula je jedna era San Antonio Spursa. S Timom Duncanom druga. Mnogi su skloni reći da bi dolaskom mladog Victora Wembanyame trebala krenuti treća. Međutim, bez obzira na sve, Victor nije u ovom trenutku ono što su bili David i Tim. Iako je kod navijača izazvao pravu malu euforiju.

"Wemby, Wemby" i "Wem-VP, Wem-VP," odjekivalo je Međunarodnom zračnom lukom San Antonio kada se pojavio 225 cm visoki Francuz.

Obožavatelji su čekali gotovo četiri sata na Signature North Terminalu na Sandau Roadu kako bi pozdravili mladog Francuza.

"Ne mogu govoriti u ime grada. Znam koliko su uzbuđeni i koliko su bili uzbuđeni kada smo završili s prvim izborom. Ali grad je oduvijek imao ljubavnu aferu sa Spursima, tako da se to ne mijenja bez obzira koga odaberemo ili koja je godina. Oni su uvijek bili lojalni, vjerni navijači koji uživaju u Spursima, a igrači zauzvrat su uvijek shvaćali svoju odgovornost prema gradu," rekao je Gregg Popovich.

Video: Dolazak Francuza 

"Bonjour", rekao je generalni menadžer San Antonio Spursa Brian Wright, pozdravljajući okupljene medije koji su sjedili u stolicama na terenu, okruženi s obje strane velikom skupinom zaposlenika momčadi koji su znatiželjni konačno upoznati svog novog suradnika, 19-godišnjeg Francuski fenomen Victor Wembanyama.

Mladi Francuz je prije dolaska u dvoranu pojeo prve tacose za doručak, večerao je u restoranu Bliss, južno od središta San Antonija. Po dolasku u dvoranu je bio čini se pod velikom tremom
jer jednostavno na predstavljanju nije mogao pogoditi ništa. Šutirao je iz nekoliko pozicija, na kraju se "upisao" zakucavanjem!

Video: Wembanyama u dvorani 
Kopirati
Drag cursor here to close