Na meti je bila supruga Jerryja Krausea

VIDEO I Sramotna reakcija navijača Chicago Bullsa

Dio navijača Chicaga nije to zaboravio, međutim način na koji su izrazili svoje nezadovoljstvo je bio krajnje neukusan.
Sport / Košarka | 13. 01. 2024. u 17:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikada nije omiljen. Kako kod dijela navijača tako i kod najvećih zvijezda. Bez obzira na to što je dijelom tvorac neponovljive dinastije Chicago Bullsa.

Naravno, radi se o bivšem generalnom menadžeru Jerryju Krauseu koji je preminuo 2017. godine. Michael Jordan i Scottie Pippen nikada nisu uspjeli pronaći zajednički jezik. Jedno vrijeme je kamen spoticanja bio baš Toni Kukoč, za čiji dolazak nisu baš bili zagrijani Michael i Scottie, kasnije je bila problematična i visina plate opet Kukoča. Iako se Kukoč ubrzo dokazao i zaslužio poštovanje svih suigrača, i dalje je dio navijača imao Krausea na piku.

Video: Ceremonija u United Centru 

I danas ga smatraju krivcem za raspad sjajne generacije i to zato što nije želio zadržati trenera Phila Jacksona. Dio navijača Chicaga nije to zaboravio, međutim način na koji su izrazili svoje nezadovoljstvo je bio krajnje neukusan. Jer ipak se radilo o ceremoniji (Ring of Honor) u kojoj su u njihovu Kuću slavnih uvrštene najvažnije osobe iz prošlosti Bullsa. Kada je najavljena udovica Jerryja Krausea, navijači su negodovali. Pojedini igrači su bili, malo je reći razočarani.

"Ne mogu vjerovati, shrvan sam zbog Thelme i obitelji Krause. Nisu to bili svi navijači, nego samo dio, oni znaju tko su. Sramotno! Bez obzira na to jesu li voljeli Jerryja ili ne, jesu li se slagali s njegovim odlukama ili ne, ovdje smo da slavimo tu momčad. Jerry je napravio nevjerojatan posao, on je izgradio tu ekipu" rekao je Kerr.

Video: Ceremonija u United Centru 

S njim se složio i Stacey King, službeni spiker Chicago Bullsa, također bivši igrač

"Ljudi koji su vrijeđali Jerryja Krausea i njegovu udovicu, koja je prihvaćala počast u njegovo ime, nešto su najgore što sam vidio u životu" izjavio je King.

Osim Krausea, u Ring of Honor uvršteni su i Michael Jordan, Scottie Pippen, Toni Kukoč, Phil Jackson, Dennis Rodman, Steve Kerr, Artis Gilmore, Johnny Red Kerr, Dick Klein, Jerry Krause, Bob Love, Jerry Sloan, Chet Walker i Tex Winter.

Kopirati
Drag cursor here to close