Kad si dio nekog tradea

VIDEO I Pusti košarku, dobra knjiga je važnija

Svaki put kada bi ga kamera uhvatila on je sjedio i čitao knjigu ‘Backstory 2: Interviews With Screenwriters of the 1940s and 1950s‘.
Sport / Košarka | 09. 02. 2024. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki sport je takav. Nema prostora za neku sentimentalnost. Kada gazda odluči da proda klub on ga proda. Kad odluče da klub presele u drugi grad to i naprave.

Kada dođe vrijeme da trade, trade se odradi. Bez obzira o kojim igračima se radi. Da stvar bude zanimljivija, trade može doći prije utakmice, poslije utakmice, u svakom trenutku. To potvrđuje priča Robina Lopeza, jednog od dvojice braće Lopez koji nose ili bole rečeno su nosili dres Milwaukee Bucksa.

Robin je samo nekoliko minuta prije isteka roka za trade saznao da ga Milwaukee šalje u Sacramento. Između braće Antetokounmpo i braće Lopez, čelnici kluba su odlučili ostaviti Giannisa i Thanasisa. Ovim tradeom Bucksima je poslužio samo kao financijsko rasterećenje jer nisu dobili ništa zauzvrat.

S druge strane, Robin je svjestan da je u ovom slučaju kolateralna šteta jer je dobio informaciju da će ga Kingsi odmah otpustiti što se i dogodilo. Tako da nije uopće niti putovao prema Sacramentu. Odlučio je ostati u dvorani, ali da bi gledao utakmicu, već da bi čitao knjigu.

Video: Robin Lopez 

Svaki put kada bi ga kamera uhvatila on je sjedio i čitao knjigu ‘Backstory 2: Interviews With Screenwriters of the 1940s and 1950s‘. Ne pokazujući niti jednog trenutka da ga ono što se događa na parketu interesira. Uostalom, što bi ga interesiralo kad više nije igrač Milwaukee Bucksa. Bez obzira što je brat na parketu. 

Kopirati
Drag cursor here to close