Tu je negdje i Dwight Howard

VIDEO I I na Tajlandu može da bude žestoko

I nije to vijest koja bi dospjela na nalovnice da za Taoyuan Leopardse ne igra bivša NBA zvijezda Dwight Howard, trostruki najbolji obrambeni igrač najjače lige svijeta i osvajač NBA prstena s LA Lakersima.
Sport / Košarka | 23. 02. 2023. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaša na Tajlandu? Čista egzotika, ali naravno i tamo netko igra. I to ne bilo kako, već po snimcima koji dolaze zna da bude i žestoko. Tako je na utakmici između Taoyuan Leopardsa i Taiwan Beer HeroBears isključeno čak 12 igrača. Razlog - tučnjava.

I nije to vijest koja bi dospjela na nalovnice da za Taoyuan Leopardse ne igra bivša NBA zvijezda Dwight Howard, trostruki najbolji obrambeni igrač najjače lige svijeta i osvajač NBA prstena s LA Lakersima. Dani najveće slave su iza njega, Howard u 38. godini zarađuje kruh u tajvanskoj T1 Ligi, u kojoj žestoki okršaji i nisu rijetka pojava.

Minutu prije kraja sijevnuo je lakat, stigao brzi odgovor i sve se ubrzo pretvorilo u scene iz nekog već zaboravljenog filma Stanlija i Olija. U masovnoj tučnjavi na parketu sudjelovalo je 12 igrača i pomoćni trener HeroBearsa, a Howard je ovoga puta bio u ulozi mirotvorca, pokušao je razdvojiti zaraćene strane. Međutim, na kraju je i on isključen.

Video: Tučnjava na utakmici 
Kopirati
Drag cursor here to close