Uzbudljiva završnica pripala Plemićima

400 gledatelja gledalo je uzbudljivu završnicu ABA Lige 2 koju su odlučivala slobodna bacanja.
Sport / Košarka | 23. 01. 2019. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski HKK Zrinjski slavio je u srijedu u uzbudljivoj utakmici 17. kola ABA 2 lige protiv Borca iz Čačka rezultatom 84:81.

Gosti su bolje ušli u ovaj susret koji su otvorili s 8:1, no Mostarci su se pribrali i velikom serijom 17:0 poveli 18:8. Ipak, neugodna i kvalitetna ekipa iz Čačka nije se dala i bh. prvak nije se uspio odlijepiti na neku veliku razliku s kojom bi sigurno ušao u nastavak susreta. Na poluvremenu je mostarski tim imao prednost od 48:40.

Foto: Bljesak.info / HKK Zrinjski - KK Borac Čačak 84:81



Nastavak je donio bolju igru gostiju koji su zaigrali bolje u obrani te se u zadnju četvrtinu ušlo sa samo pet koševa viška za HKK Zrinjski. Na samom kraju gledali smo uzbudljivu završnicu koju su odlučivala slobodna bacanja. Ključan je bio i nesportski faul na Sokoloviću pola minute prije kraja pri vodstvu Zrinjskog od dva razlike.

Na kraju su gosti došli u situaciju da šutiraju za produžetak ali je iz jako teške situacije šut promašio Radovan Đoković.

Marko Ramljak s 19 poena najbolji kod Zrinjskog, dok su Sokolović i Ljujić dodali 16 odnosno 17 poena. Dobru utakmicu odigrao je i Todorović s 15 koševa i 8 skokova.

Goste su predvodili Čarapić s 15 i I. Gavrilović s 14 koševa dok je Majstorović zabio 13 poena.

Kopirati
Drag cursor here to close