Sjajni Babo

Unatoč ozljedi Bogdanović briljirao i odveo Jazz do uvjerljive pobjede

Bojan Bogdanović, unatoč ozljedi skočnog zgloba odigrao je odličnu utakmicu i vodio Utaj Jazz prema pobjedi protiv Sacramento Kingsa 113:81.
Sport / Košarka | 27. 10. 2019. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srazu dva Bogdanovića bolji je bio hrvatski košarkaš, a Utah Jazz je nadigrao Sacramento Kings sa 118:81.

Bojan Bogdanović, unatoč ozljedi skočnog zgloba odigrao je odličnu utakmicu i vodio Utaj Jazz prema ovako uvjerljivoj pobjedi protiv Kingsa.

Bila je to odlična večer za hrvatskog reprezentativca. Postigao je 26 koševa, tome je dodao četiri skoka, jednu ukradenu loptu i jednu asistenciju. I to je sve Babo ostvario za samo 24 minute provedene u igri.

Zbog problema sa skočnim zglobom propustio je dvoboj protiv LA Lakersa, ali se to pokazalo kao odličan potez trenera Snydera. Prva zvijezda Jazza Donovan Mitchell zabio je 15 poena.

"Sjajno je vidjeti ga ovako sretnog natrag na parketu. Kreira za sebe i druge, radi puno toga bez lopte, gura se u reket, odvlači veliku pozornost i olakšava posao svima nama", rekao je Mitchell za Bojana.

Na drugoj je strani bio drugi NBA Bogdanović, Srbin Bogdan,  je s 10 poena bio jedan od najboljih igrača Kingsa, što dobro dočarava kakvu su partiju kolektivno pružili.

Kopirati
Drag cursor here to close