NBA

U derbiju Zapada Golden State bolji od Houstona

Stephen Curry je zabio 29 koševa, a Klay Thompson 28 za devetu pobjedu zaredom Golden Statea.
Sport / Košarka | 05. 01. 2018. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć su u NBA odigrane dvije utakmice, u derbiju zapada Golden State Warriors su u gostima svladali Houston Rocketse sa 124-114, dok su Oklahoma City Thunder sa 127-117 bili bolji od LA Clippersa.

Stephen Curry je zabio 29 koševa, a Klay Thompson 28 za devetu pobjedu zaredom Golden Statea.

Rezultat je bio izjednačen veći dio utakmice, ali su se Warriorsi odvojili u zadnjoj četvrtini, tri i pol minute prije kraja imali su prednost od sedam koševa. Nakon toga Warriors zabijaju sljedećih pet koševa za 120-109, piše Hina

Kod Rocketsa najbolji je sa 30 pogodaka bio Eric Gordon, dok je Gerald Green dodao 29, od čega je osam trica. Houstonu je ovo druga utakmica bez ozlijeđenog Jamesa Hardena, a Warriorsi su igrali bez Kevina Duranta.

Curry je učinku od 29 koševa dodao devet skokova i pet asistencija.

Video: Sažetak utakmice Houston Rockets - Golden State Warriors

U drugoj utakmici igranoj sinoć, Russell Westbrook je upisao svoj 13. triple-double sezone sa 29 pogodaka, 12 skokova i 11 asistencija, a Paul George je postigao 31 pogodak za pobjedu Oklahoma Cityja. Carmelo Anthony je ubacio 22 koša za Thunder.

DeAndre Jordan je predvodio Clipperse sa 26 pogodaka i 17 skokova, Lou Williams je dodao 26, a Blake Griffin 24 koša, piše Hina.

Za Thunder je ovo osma pobjeda u deset utakmica. Clippersi su vodili sa 97-94 na kraju treće četvrtine, ali je onda Thunder otvorio zadnju četvrtinu serijom od 12-0. Los Angeles je promašio prvih sedam koševa na početku zadnje četvrtine.

Video: Sažetak utakmice LA Clippers - Oklahoma City Thunder
Kopirati
Drag cursor here to close