Moždani udar

U bolnici završio jedan od najpoznatijih košarkaša s prostora bivše Jugoslavije

Jedan od najpoznatijih košarkaša s prostora bivše Jugoslavije Žarko Paspalj imao je moždani udar za vrijeme boravka u SAD-u.
Sport / Košarka | 12. 11. 2017. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Žarko Paspalj

Jedan od najpoznatijih košarkaša s prostora bivše Jugoslavije Žarko Paspalj imao je moždani udar za vrijeme boravka u SAD-u, pišu Sportske Novosti.

Paspalj je brzo hospitaliziran, a proveo je i noć u bolnici, no kako se doznaje iz brojnih različitih izvora, stanje mu je trenutno stabilno.

Brigu o njemu po izlasku iz bolnice preuzeo je slavni trener Gregg Popovich koji je blizak prijatelj s Paspaljom još od kraja 80-ih godina prošlog stoljeća, pišu Sportske novosti.

Žarko Paspalj nekadašnji je jugoslavenski i srbijanski košarkaš rođen u Pljevljima 1966.

Jedan je od najboljih igrača koji je igrao za SFRJ, a poslije za SRJ. Igrao je na krilnoj poziciji, a odlikovao se preciznim šutom i brzim kontrama. U karijeri je igrao za Budućnost iz Podgorice (tadašnjeg Titograda), Partizan iz Beograda, a oprobao se i u NBA ligi (San Antonio Spurs), no bez većeg uspjeha.[1] Najblistavije trenutke doživio je kao član grčkih Olympiakosa i Panathinaikosa, o njemu piše Wikipedia.

Ostaju upamćene njegove minijature protiv američkih profesionalaca u dresu reprezentacije 1989. na McDonaldsovom turniru i posebno prvo poluvrijeme u finalu Olimpijskih igara u Atlanti.

Video:
Kopirati
Drag cursor here to close