Euforija

Tisuće Zagrepčana dočekalo košarkaše Cibone

Sport / Košarka | 29. 04. 2014. u 21:23 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pobjede u 13. izdanju regionalne ABA lige, večeras su Zagrepčanke i Zagrepčani sa pljeskom i uzvicima na Trgu bana Josipa Jelačića dočekali košarkaše Cibone.

Cibosi su na glavni zagrebački trg stigli tramvajem, pod policijskom pratnjom. U stari tramvaj posebno ukrašen baš za njih ušli su pred svojom dvoranom na Savskoj cesti.

Na središnjem zagrebačkom trgu, na kojemu je bilo po procjeni policije oko 1.200 građana, a po novinarskoj oko 3.000, za pobjednike košarkaše Grad Zagreb je priredio zabavni program u kojemu su nastupili Baruni, Sandra Bagarić, Sanja Doležal i Novi fosili.

Čestitajući i zahvaljujući pobjednicima zagrebački gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je da je znao da će ti prekrasni dečki uspjeti.

"Znao sam da će uspjeti kad je Dario (Šarić) rekao prije puta u Beograd - idemo u Beograd ne kao turisti nego idemo osvojiti Beograd. Hvala vam na tome, hvala vam - otišli smo u Beograd četvrti, vratili smo se na krovu svijeta", istaknuo je Bandić. Dodao je kako ima nešto što je važno kao i pobjeda te pozvao okupljene građane da dečke podare velikim pljeskom istaknuvši kako su u Beogradu pobjedili dvostruko, jer smo prvi i po kulturi i ponašanju te košarkašima od srca zahvalio.

Bandić je čestitao i Cedeviti, ali i Crvenoj zvezdi i Partizanu što su se borili ali je bolje da su treći i četvrti.

Bandić je poručio kako su dečki odradili svoje, a on sada zna da mora u gradu odraditi svoje, jer moraju dobiti zaostale plaće i sve ono što zaslužuju pobjednici. Bandić je dobio za uspomenu majicu Cibone s brojem 1 i svojim prezimenom na leđima, a majicu Cibone koju je dotad nosio bacio je publici.

Kopirati
Drag cursor here to close