Lijep gest

Telemach poklonima ispratio košarkašice na Europsko prvenstvo

''Ponosni smo na suradnju sa Telemachom, koji je sa nama zadnjih godina, ali smo isto tako ponosni i na rast ženske košarke u Bosni i Hercegovini.
Sport / Košarka | 11. 11. 2021. u 08:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Telemach poklonila je tehničke uređaje-tablete svim članicama ženske košarkaške reprezentacije BiH povodom nadolazećih kvalifikacija za Eurobasket 2023.

Poklone su reprezentativkama, tijekom treninga u sarajevskoj dvorani Skenderija, uručile mlade košarkaške nade BiH Ena Zagorac, Asja Rašidagić i Ajla Rašidagić predstavnice Telemach Sarajevo CUP-a, te Tarik Kadribegović i Ajdin Delić sudionici Telemach košarkaškog kampa Bjelašnica 2021., te su na ovaj način poželeji sreću Zmajicama na utakmici protiv Belgije 11.11.2021. u Skenderiji.

''Ponosni smo na suradnju sa Telemachom, koji je sa nama zadnjih godina, ali smo isto tako ponosni i na rast ženske košarke u Bosni i Hercegovini. Ovaj gest Telemacha, tijekom treninga dodatno nas je motivirao jer smo svjesni da se naš rad i trud prati. Zbog toga ćemo sebi postaviti još veće ciljeve i uvijek se truditi da osvojimo dobre rezultate'', kazala je Razija Mujanović, tim menadžer ženske košarkaške reprezentacije BiH.

Mladi sportaši iz organizacija koje Telemach BH godinama podržava nisu krili oduševljenje što su imali priliku upoznati profesionalne sportaše, fotografirati se sa njima, ali i kratko porazgovarati o taktikama sa košarkašicama pred utakmicu.

“Iznenadili smo se poklonima koji su nam uručeni, a posebno što su nam ih uručili mališani kojima je cilj profesionalno igrati košarku. Ovo kratko druženje danas, nama je dodatna motivacija ali i snažan vjetar u leđa pred naredne mečeve. U stankama između treninga i utakmica svakako ćemo se malo opustiti - slušati glazbu, pogledati film itd. Hvala Telemachu jer nam je omogućio da budemo povezani gdje god da putujemo'', kazala je Milica Deura, kapiten ženske košarkaške reprezentacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close