NBA

Tatum sjajan: Celticsi izjednačili protiv Miamija

Na početku utakmice glavnu je riječ vodio Miami Heat.
Sport / Košarka | 20. 05. 2022. u 07:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boston Celticsi su se u četvrtak navečer vratili u seriju nakon što su u dugoj utakmici finala Istočne konferencije došli do važne pobjede nad Miami Heatom 127-102. Celticsi su sada poništili prednost domaćeg terena te izjednačili seriju na 1-1.

Na početku utakmice glavnu je riječ vodio Miami Heat. Već u samom uvodu u utakmicu stigli su do dvoznamenkastog vodstva i na trenutak je izgledalo kako će susret otići u jednom smjeru. Ipak, ispostavilo se da je to za njih bio vrhunac večeri, jer su Celticsi već do kraja prve četvrtine preokrenuli rezultat.

Već u drugoj četvrtini došli su do prednosti od 25 poena i to je bio trenutak kada je utakmice bila gotova. Jayson Tatum je bio prvo ima Bostona s 27 poena, pet skokova i asistencija, dok je Jaylen Brown postigao 24 poena i osam skokova.

Marcus Smart se u međuvremenu vratio nakon ozljede stopala zbog koje nije konkurirao za prvu utakmicu te postigao 24 poena, ostvario devet skokova, 12 asistencija i imao tri ukradene lopte.

Jimmy Butler je bio najbolji u momčadi Heata s 29 postignutih poena, šest skokova, no nije mu previše pomoglo, pišu sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close