počinju pripreme

Šutulović odlazi iz Zrinjskog, Vedran Princ blizu ostanka

Sport / Košarka | 13. 08. 2015. u 19:13 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog počet će s pripremama za iduću sezonu u ponedjeljak. Zasad je izvjesno da će se na pripremama pojaviti najbolji igrač iz prošle sezone Vedran Princ, te član prve petorke i jedan od važnijih igrača Ali Demić.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine još uvijek važe, no po svemu sudeći produžit će suradnju s matičnim klubom.

Princ je zaigrao za Zrinjski prošle sezone nakon što je više od godinu dana bio izvan košarke, no unatoč dužoj pauzi ovaj bivši košarkaš Širokog, Cibone i Cedevite potvrdio je klasu u domaćem prvenstvu u kom je bio sedmi strijelac (14,4 poena) i peti asistent (4,2).

S druge strane, na izlaznim vratima je nekoliko bitnih košarkaša iz prošlosezonske momčadi Zorana Glomazića. Krilni igrač Jure Brajković je na probi u Igokei i tamo će vjerojatno ostati, a odlazi i šuter Milorad Šutulović.

'Izvjesno je da se neću vratiti u Zrinjski. Iako imam odličan odnos sa cijelim stručnim stožerom kluba, na terenu nisam bio na nivou na kojem znam biti', kazao je za portal BH Basket Šutulović te dodao:

'Cijelog ljeta radim naporno i bez prestanka kako bih dočekao sezonu u formi u kojoj sam bio primjerice u Leotaru, kada sam u kontinuitetu statistički bio među najboljim igračima lige. Zasad imam ponude iz Crne Gore, ali ih očekujem i iz BiH i inostranstva. Nadam se da ću do kraja mjeseca dogovoriti suradnju s nekim klubom', dodao je Šutulović.

Kopirati
Drag cursor here to close