Osam sekundi

Kup Herceg-Bosne: Marko Šutalo sa zvukom sirene Zrinjskom donio pobjedu

Nevjerojatnu utakmicu večeras su u Mostaru odigrali Zrinjski i Student, a Plemići su slavili košem Šutala sa zvukom sirene.
Sport / Košarka | 06. 11. 2017. u 21:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog svladali su u ponedjeljak na domaćem parketu Student (80:79) u polufinalu Kupa Herceg-Bosne.

Nevjerojatnu utakmicu večeras su u Mostaru odigrali Zrinjski i Student, a Plemići su slavili košem Šutala sa zvukom sirene.

Posljednjih osam sekundi susreta bilo je u najboljoj maniri najluđih NBA završnica.  Nakon trojke Begića kojom je rezultat poravnat na 77:77, Studentu je ostalo 8 sekundi za zadnji napad. Playmaker Marković ušao je u solo akciju i pogodio težak "floater", a Zrinjskom su ostale samo 2 sekunde za zadnji napad.

No, košarkaši Studenta uspjeli su u tom zadnjem napadu ostaviti samog poput duha Marka Šutala koji je poznat kao sjajan šuter i kazna je bila neminovna.

Sa zvukom sirene je Šutalo donio pobjedu svom timu, a klupu Studenta ostavio u šoku i nevjerici.

Zrinjski će na megdan u finale Kupa Herceg Bosne boljem iz sutrašnje utakmice u kojoj se u drugom polufinalu sastaju HKK Široki i HKK Grude.  

HKK Zrinjski : Šutalo 3, Sokolović 9, Ramljak 23, Brummit 12, Miličević 8, Petrić, Princ 7, Golemac, Demić, Barać, Begić 10, Ljujić 8.

SKK Student: Ross 13, Marković 10, Gudić 9, Dubelj 13, Jurković 18, Manjgo, Cvitanović, Mikulić 9, Prskalo, Kovač, Barbarić, Lelić 7.

Početkom zadnje četvrtine, Vedran Princ je isključen zbog burne reakcije prema sudačkom trojcu nakon jednog nedosuđenog faula, poslije kojeg je na njegovoj ruci ostao vidljiv trag udarca. 

Kopirati
Drag cursor here to close