2K14

Streetball spektakl u Mostaru

Sport / Košarka | 05. 08. 2014. u 06:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 9.8.2014. godine u organizaciji košarkaških entuzijasta Mostar te uz podršku Vijeća mladih Grada Mostara planira se održati drugi po redu košarkaški turnir pod nazivom Streetball Tournament Mostar 2K14 (ulična košarka '3 na 3') na školskom igralištu Osnovne škole Ilije Jakovljević (tzv. Japanska škola) u Centru 2.

Streetball turnir u Mostaru predstavlja završni turnir u nizu natjecanja koja su organizirana diljem gradova BiH. Između ostalih, ističemo Streetball turnire u Čapljini, Čitluku, Grudama, Ljubuškom, Posušju, Širokom Brijegu, Rami itd.

Kao glavni grad Hercegovine, Mostar zaslužuje da se i ove godine održi još bolji i kvalitetniji turnir, kojim želimo potaknuti i osnažiti mlade sportaše na djelovanje u društvenoj zajednici i na taj način pokrenuti sportsku kulturu u našem gradu.

Samim tim, želimo da ovaj turnir postane tradicija u gradu na Neretvi, te da ovakav kulturno-sportski događaj, postane temelj za buduće malđe naraštaje i da doprinosi zajednici u užem i širem smislu.

Stoga, vrlo važno nam je napomenuti, da turnir također nosi i epitet ekološkog karaktera. Naime, zahvaljujući našim zlatnim sponzorima Gumi M i Heringu, planirano je postavljanje četiri sjedeće klupe u samom dvorištu škole, kao i čišćenje istog, te poravljanje koševa i konstrukcije na terenu.

Stoga rezervirajte ovu subotu i podržite ovu sportsku manifestaciju koja će promovirati naš grad u najboljem svijetlu, te ponuditi izvrsno sportsko iskustvo.

Početak turnira je u 15 sati dok je očekivani završetak u 23 sata. Zbog velikog broja ekipa koje će se natjecati, očekuje se i znatan broj posjetitelja koji će se, osim uživanja u košarci, moći zabaviti uz show program s DJ Gianni Motta.

Također, očekuje vas i showdance preformance ekipe iz Mostara, kao i nastup naših dragih gošći - Stolačkih mažoretkinja.

Posjetitelji će se moći osvježiti na šankovima naših sponzora Bavaria pivo,Coca Cola, Red Bull i i okrijepiti nekim od brzih jela s roštilja proizvoda mesnice Totić.

S obzirom na visinu nagrada i uvjete koje pruža naš turnir, nadamo se da ćemo svim igračima, kao i samim posjetiteljima pružiti nezaboravan sportsko-zabavni događaj u našem gradu.

Prijaviti se možete do četvrtka 7.8.2014., a možete ih vršiti putem telefona na broj 063 421 566 POZIV - PORUKA/NAZIV EKIPE I IMENA IGRAČA ili putem Facebooka. (Kotizacija za seniore 40 KM, a juniore 20 KM)

Kopirati
Drag cursor here to close