HKK Zrinjski

Smiljanić za Bljesak: Odluke na štetu našega kluba mogu nas samo dodatno ojačati

HKK Zrinjski je neposredno nakon završetka utakmice objavio screenshot sporne situacije na svojoj Facebook stranici
Sport / Košarka | 08. 02. 2018. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u srijedu navečer su na Pecari u šokatnoj završnici slavili protiv mostarskog Zrinjskog 87:85 tricom Ivana Mikulića s koša na koš sa zvukom sirene.

Suci koš nisu odmah priznali, no nakon kraćih konzultacija odlučili su da je Mikulić ispustio loptu iz ruke prije nego se oglasila sirena za kraj.

No, pregledom snimke utakmice, koja je dostupna svima na YouTube, jasno se vidi da je Mikulićeva trica neregularna, odnosno da igrač nije ispustio loptu iz ruke prije nego se oglasila sirena. Ali suci su tako odlučili i povratka više nema.

''Širokom čestitamo na odličnoj utakmici koja je opravdala epitet hercegovačkog derbija i gledatelji su zaista mogli uživati u fenomenalnoj košarci. Odluke koje se donesu na štetu našega kluba mogu nas samo dodatno ojačati te ćemo iz ovoga izvući neke pouke i još jače nastaviti ostatak sezone u Prvenstvu BiH'', izjavio je za Bljesak.info Darko Smiljanić, PR i media direktor HKK Zrinjski.

HKK Zrinjski je neposredno nakon završetka utakmice objavio screenshot sporne situacije na svojoj Facebook stranici napisavši: ''Velika greška sudačke trojke na štetu našeg kluba. Prosudite sami...''.

Mostarci su se već okrenuli sljedećem susretu u Ligi 11 jer im u subotu, 10. veljače (20.00 sati) u dvoranu Bijeli Brijeg dolazi Kakanj u sklopu 19. kola.

Kopirati
Drag cursor here to close