NBA

Sjajan učinak Jokića, odlična partija Ivice Zubca

Svoju šestu utakmicu u NBA karijeri s više od 20 poena i skokova odigrao je Nikola Jokić.
Sport / Košarka | 27. 12. 2021. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najzanimljivijih igrana je u Los Angelesu gdje su Denver Nuggetsi pobijedili domaće Clipperse sa 103:100, pišu Sportske novosti.

Iako su Nuggetsi sredinom treće četvrtine imali čak 18 poena prednosti, sve su prosuli, pa su u zadnjoj dionici zaostali, da bi na kraju ipak preokrenuli i pobijedili. Svoju šestu utakmicu u NBA karijeri s više od 20 poena i skokova odigrao je Nikola Jokić, a susret je završio sa 26 poena i 22 skoka. Pridodao je i 8 asistencija. Drugi najefikasniji igrač Clippersa bio je Ivica Zubac sa 17 poena i 11 skokova za 27 i pol minuta na parketu. Iz igre je gađao 7-8. Najefikasniji igrači Clippersa bili su Eric Bledsoe i Brandon Boston Jr. sa 18 poena.

Philadelphia je u gostima lakoćom pobijedila Washington 117:96 nošena double-double učinkom Joela Embiida koji je upisao 36 poena i 13 skokova, dok je Miami u floridskom obračunu pobijedio Orlando sa 93:83. Bila je to povratnička utakmica za Jimmyja Butlera nakon ozljede, njegova prva nakon početka prosinca, a susret je završio sa 17 poena, isto kao i Caleb Martin.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvario je Cleveland koji je kod kuće pregazio Toronto sa 144:99. Šestoricu dvoznamenkastih igrača Cavaliersa vodili su Kevin Love i Darius Garland sa 22 poena. Kod Raptorsa je najefikasniji sa 26 poena bio Yuta Watanabe.

Kopirati
Drag cursor here to close