Košarkaš Studenta

Sejfić unatoč odličnim ponudama iz Europe ostaje u Mostaru

Sport / Košarka | 28. 01. 2016. u 14:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ismet Sejfić nastavlja oduševljavati ljubitelje košarke u našoj zemlji. Naime, zasigurno najbolji centar u domaćem prvenstvu zajedno sa fantastičnim Ramom Rizvićem bio je junak pobjede protiv Sparsa u kojoj su Mostarci slavili rezultatom 79-58.

Gorostas iz Prozora protiv Sparsa postigao je 17 poena i čak 15 skokova. Njegove odlične partije nisu ostale nezapažene, tako da njegov menadžer već sada ima nekoliko odličnih ponuda iz BiH, ali i inozemstva.

''Istina je da sam imao ponudu iz Sparsa, zvali su me i pregovarali smo, ali nismo uspjeli doći do konačnog dogovora. Ambicije Studenta su da ostanemo u ligi i želio sam im pomoći u tome. Nakon dobrih igara naravno da su nam porasle i ambicije. Pored pregovora sa Sparsima imali smo dvije dobre ponude iz Slovenije, ali sam u dogovoru sa menadžerom odlučio da je za mene najbolje da ostanem u Mostaru do kraja sezone'', kaže Sejfić.

Odlični centar potajno se nada da će se naći na širem popisu reprezentacije naše zemlje za sljedeće okupljanje.

''Moje je da igram što bolje. Nadam se da će kao nagrada za to doći poziv. Naravno da je san svakog sportaša da igra u reprezentaciji svoje domovine'', kaže Ismet.

Kopirati
Drag cursor here to close