Sixers vs Pacers

Šariću hrvatski obračun unatoč Bogdanovićevom rekordu sezone

Šarić je u dresu Sixersa postigao 15 koševa dok je Bogdanović za Pacerse ubacio 21 koš
Sport / Košarka | 04. 11. 2017. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvom ovosezonskom okršaju Bojana Bogdanovića i Darija Šarića u NBA ligi bolje je prošla Philadelphia, koja je nadvisila Indianu sa 121:110, što je Sixersima četvrta pobjeda u nizu.

Pobjednike je predvodio J.J. Redick s 31 poenom, uključujući tri trice u završne dvije minute, a sjajan je bio Ben Simmons, koji je drugi put ove sezone ostvario triple-double (14 koševa, 11 skokova i 11 dodavanja). Vrlo dobar je bio i Dario Šarić, koji je bio u početnoj petorci za 21 minutu igre ostvario 15 poena, uz šest skokova i asistenciju. Za tricu je gađao 3-5, a za dvicu 6-9.

Na drugoj strani najbolji je bio Victor Oladipo s 31 košem, a Bogdanović je za 35 minuta na parketu zabio 21 koš, uz četiri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte, piše HRT.hr.

 Dragan Bender dobio je 26 minuta u redovima Phoenixa, koji je sa 120:107 izgubio od New York Knicksa, a iskoristio je to za sedam koševa, uz pet skokova, blokadu i dodavanje. Knickse je predvodio Porzingis s 37 poena i sedam skokova.

Cleveland je sa 130:122 bio bolji od Washingtona, a LeBron James se naljutio nakon četiri poraza u nizu te je zabio 57 poena, drugi najbolji učinkak karijere. Dodao je 11 skokova i sedam asistencija. Derrick Rose dodao je 20 za Cavse, a Bradley Beal je zabio 36 za Wizardse, kojima je ovo četvrti poraz u pet utakmica. Ante Žižić ostvario je kod pobjednika dva koša i jednu blokadu.

Sjajan je bio Mario Hezonja, barem s obzirom na minutažu. Naime, u porazu Orlandsa 105:83 od Bullsa Dubrovčanin je dobio devet minuta, a zabio je osam poena, uz tri skoka i dvije asistencije.

Kopirati
Drag cursor here to close