Pravi Bad Boys

Ratoborni Stewart sada udara i prije utakmice

Sada je Stewart odlučio malo udarati i van dvorane. Uoči utakmice protiv Phoenixa nasrnuo je na protivničkog igrača Drewa Eubanksa te ga udario šakom u glavu.
Sport / Košarka | 15. 02. 2024. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Isaiah Stewart bi se sjajno uklopio u ekipu Detroit Pistonsa, onu u kojoj su Mahorn, Rodman, Bill Laimbeer, tukli na sve strane.
Poznati Bad Boysi, dvostruki prvaci. Stewart je već sada nekoliko puta bio u klinču. S LeBronom Jamesom, Draymondom Greenom,
Brandonom Millerom, Patrickom Beverleyem.

Uglavnom u tijeku utakmice. Međutim, sada je Stewart odlučio malo udarati i van dvorane. Uoči utakmice protiv Phoenixa nasrnuo je na protivničkog igrača Drewa Eubanksa te ga udario šakom u glavu. Sve se to događalo u hodniku prije utakmice.

Policija ih je morala razdvojiti. Incident se dogodio prije početka utakmice u Phoenixu, koju su Sunsi dobili 116:100, koju je Stewart preskočio jer je od ranije na listi ozlijeđenih, dok je Eubanks za 18 minuta postigao šest poena uz osam skokova. Eubanks je prije utakmice rekao da je do svađe došlo dok je ulazio u arenu. Verbalni duel se nastavio nakon čega je Stewart udario igrača Phoenixa.

"Napad na Drewa Eubanksa nije bio isprovociran, a akti nasilja poput ovog su neprihvatljivi. Nedvosmisleno podržavamo Drewa i nastavit ćemo raditi s lokalnim organima na provođenju zakona", napisali su Sunsi.

"U procesu smo prikupljanja informacija o tome što se dogodilo. Surađujemo s vodstvom lige i lokalnim vlastima", odgovorili su Pistonsi.

Monty Williams koji je vodio Sunse, sada je na klupi užasno loših Pistonsa, je ipak imao svoje viđenje.

"Važno je prikupiti sve informacije. NBA liga će obaviti istragu. Mislim da je malo neodgovorno davati bilo kakve izjave, posebno ako ne znamo što se točno dogodilo. Tek nakon što se prikupe informacije onda ćemo moći pričati. Ovako, oni kažu da napad nije bio izazvan iako ne znaju što se dogodilo.

Stewart je priveden nakon završetka utakmice, ali je pušten uz jamčevinu

Kopirati
Drag cursor here to close