Lebron i Giannis u glavnim ulogama

Poznate petorke za All Star Game 2023

James je izabran po 19. put čime se izjednačio s Abdul-Jabbarom koji je do sada najviše puta biran. U startnoj petorci pored njega tu će biti Nikola Jokić Zion Williamson, Stephen Curry i Luka Dončić.
Sport / Košarka | 27. 01. 2023. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliži se veljača koja tradicionalno u NBA krugovima donosi All-Star vikend kojem je ove godine, ponovo nakon 1993. domaćin Salt Lake City. Nakon silnih promjena koje je All Stars Game proživio posljednjih godina, LeBron James i Giannis Antetokounmpo imaju "svoje" momčadi.

James je izabran po 19. put čime se izjednačio s Abdul-Jabbarom koji je do sada najviše puta biran. U startnoj petorci pored njega tu će biti Nikola Jokić (Denver Nuggets), Zion Williamson (New Orleans Pelicans), Stephen Curry (Golden State Warriors) i Luka Dončić (Dallas Mavericks).

U Giannisovoj momčadi starteri su još Kevin Durant (Brooklyn Nets), Jayson Tatum (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers) i Kyrie Irving (Brooklyn Nets). James i Antetokounmpo izabrat će svoje momčadi neposredno prije utakmice u Salt Lake Cityju, što je mala promjena, jer su to radili tjedan ili dva ranije prethodnih godina. Petorke su birane na sljedeći način: navijači su birali 50 posto, mediji i igrači po 25.

Rezerve, koje se biraju glasovima trenera lige, bit će objavljene 2. veljače. Među igračima koji će sigurno zaslužiti veliku pažnju su Damian Lillard iz Portlanda, Shai Gilgeous-Alexander iz Oklahoma Cityja, Jaylen Brown iz Bostona i Bam Adebayo iz Miamija.

Kopirati
Drag cursor here to close