Tumor testisa

Polonara uspješno operiran

U jednom trenutku se spominjao kao moguće pojačanje Crvene Zvezde, čak su uvjeti prelaska bili dogovoreni, međutim njegov transfer je stopiran jer je klub iz Beograda imao zabranu registriranja novih igrača.
Sport / Košarka | 11. 10. 2023. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaški reprezentativac Italije, igrač Virtusa Achille Polonara uspješno je operiran, saopćio je njegov klub iz Bologne. Prije nekoliko dana se pojavila informacija kako je Achilleu na posljednjem pregledu otkriven tumor testisa i liječnici su bili prisiljeni da ga hitno operiraju.

Kako pišu mediji u Italiji, Polonara kreće s procesom oporavka dok u klubu vjeruju kako bi se mogao potpunosti oporaviti i vratiti na parket.

Polonara se vratio u Italiju iz Žalgirisa za koji je prošle sezone. U jednom trenutku se spominjao kao moguće pojačanje Crvene Zvezde, čak su uvjeti prelaska bili dogovoreni, međutim njegov transfer je stopiran jer je klub iz Beograda imao zabranu registriranja novih igrača.

U karijeri je Polonara igrao za Teramo, Varese, Reggianu, Baskoniju, Dinamo Sassari, Fenerbahçe, Anadolu Efes. Osvajao je naslove prvaka u Litvaniji, Turskoj, Španjolskoj, bio je osvajač FIBA Euro Cupa.

Kopirati
Drag cursor here to close