NBA

Pobjede Indiane i Minnesote, Harden zabio 54 u porazu Rocketsa

Najnapetiju utakmicu odigrali su sinoć Houston i Washington, a slavili su domaći Wizardsi sa 135-131 nakon produžetaka. Rocketsima nisu pomogla ni 54 koša Jamesa Hardena.
Sport / Košarka | 27. 11. 2018. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Indiana Pacers su sinoć sa 121-88 bili bolji u Salt Lake Cityju od Utah Jazza, a Bojan Bogdanović je zabio 15 koševa za pobjedu svoje momčadi, dok je Dario Šarić u slavlju svojih Minnesota Timberwolvesa ubacio devet koševa.

Doug McDermott je bio najbolji strijelac Indiane sa 21 košem, a Bogdanović je 15 koševa (šut iz igre 5/9, trice 2/3) ubacio u 32 minute na terenu te tome pridodao pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Video: Sažetak utakmice Utah Jazz - Indiana Pacers

Tyreke Evans je dodao 14 koševa za Indiana koja je imala šut iz igre 58,3 posto. Kod Utaha, kojem je ovo šesti poraz u zadnjih osam utakmica, najbolji je bio Derrick Favors sa 13 koševa, javlja Hina.

Minnesota je u gostima sa 102-95 svladala Cleveland Cavalierse, a Dario Šarić je u 18 minuta na terenu zabio devet koševa (šut iz igre 4/10, trice 0/3) te upisao šest skokova za gostujuću momčad. Robert Covington je predvodio Timberwolvese sa 24 ubačaja, a Karl-Anthony Towns je dodao 21.

Video: Sažetak utakmice Cleveland Cavaliers - Minnesota Timberwolves

Najbolji u redovima Cavaliersa bio je Kyle Korver sa 22 koša, a Ante Žižić je odigrao četiri minute bez pogodaka i upisao je dva skoka.

Najnapetiju utakmicu odigrali su sinoć Houston i Washington, a slavili su domaći Wizardsi sa 135-131 nakon produžetaka. Rocketsima nisu pomogla ni 54 koša Jamesa Hardena.

John Wall je zabio 36 koševa uz 11 asistencija za Washington, a Bradley Beal je ubacio 32 i Wizardsi su uspjeli nadoknaditi zaostatak od čak 17 koševa iz prvog dijela utakmice.

Video: Sažetak utakmice Washington Wizards - Houston Rockets

Washington je produžetak započeo serijom od 8-1 , a Rocketsi su im se u tom dijelu utakmice približili najviše na tri poena razlike.

Raspoložen je sinoć bio i Kevin Durant koji je u pobjedi Golden State Warriorsa od 116-110 nad Orlando Magicom zabio 49 koševa, javlja Hina.

Warriorsi su zaostajali 18 koševa prije nego su preuzeli kontrolu u trećoj i zadnjoj četvrtini. Duranta je pratio Klay Thompson sa 29 ubačaja.

Kopirati
Drag cursor here to close