Košarka

Pobjede CSKA i Panathinaikosa na startu playoffa Eurolige

U srijedu se igraju prve utakmice druga dva četvrtfinalna ogleda, a sastaju se Olympiacos – Žalgiris i Fenerbahce – Baskonia.
Sport / Košarka | 18. 04. 2018. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je počelo doigravanje u košarkaškoj Euroligi, a do početne prednost u četvrtfinalnim serijama koje se igraju na tri pobjede došli su CSKA Moskva i Panathinaikos. 

U ruskom ogledu CSKA je u neizvjesnoj utakmici došao do pobjede nad Khimkijem. Ključni trenutak utakmice bio je početak posljednje četvrtine kada su domaći košarkaši serijom 11:0 došli do vodstva koje više nisu ispuštali. 

Sergio Rodriguez s 22 poena i 5 asistencija i Othello Hunter s 18 poena i 8 skokova predvodili su CSKA, dok je kod Khimkija najraspoloženiji bio Alexey Shved s 22 poena, 5 skokova i 6 asistencija. 

U drugom sinoćnjem susretu Panathinaikos je potpuno nadigrao Real Madrid te na kraju slavio uvjerljivu pobjedu 95:67. Odmah na otvaranju susreta Grci su poveli 20:0 i praktično riješili utakmicu nakon pet minuta igre. 

Mike James s 24 poena i 8 skokova bio je prvi strijelac kod Panathinaikosa, a na drugoj strani Trey Thompkins ubacio je 12 poena za Madriđane. 

U srijedu se igraju prve utakmice druga dva četvrtfinalna ogleda, a sastaju se Olympiacos – Žalgiris i Fenerbahce – Baskonia.

Kopirati
Drag cursor here to close