Basket

Peti 'Streetball Mostar 3x3' donosi niz noviteta i pregršt zabave

Sport / Košarka | 06. 06. 2017. u 14:04 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće Mladih Grada Mostara u suradnji sa Škola košarke PEPI SPORT Mostar pozivaju vas na peti po redu košarkaškoi turnir ''STREETBALL MOSTAR 3x3 2017'', koji se održava u Mostaru na platou MEPAS MALL-a.

STREETBALL MOSTAR 2017 (ulična košarka “3 na 3”). organizirati će se na jednoj od najfrekventnijih ulica u Mostaru, točnije na platou Tržnog centra MEPAS MALL, gdje se očekuje nastup 16 ekipa seniora, 16 ekipa juniora, nastup u dječjoj/ mini košarci, te se očekuje znatan broj posjetitelja.

Novitet ovogodišnjeg turnira jeste ''produženi vikend, sporta, zabave i zdravog života''. Naime, ove godine planirano je uključivanje najmlađih u ovaj hvale vrijedan kulturno-sportski događaj, tako da smo turnir produžili za još jedan dan.

Škola košarke PEPI SPORT Mostar će održati trening i natjecanje u dječjoj/mini košarci za najmlađe košarkaše koji će svojim umijećem i znanjem privući veliki broj posjetitelja i ljubitelja ovog sporta.

“Natjecanjem u raznim tehnikama, savladavanju prepreka te šuterskim sposobnostima, naši ''malci'' će pokazati pokazati o kakvim je talentima riječ”, poručili su iz PEPI Sporta. 

Dječji i juniorski turnir održat će se u subotu sa mnogim sportskim nagradama te zabavama za naše najmlađe. Za 11 sati zakazan je početak turnira koji starta grupnom fazom natjecanja juniora.

Drugi dan, nedjelja, planiran je za službeni turnir FIBA Streetball Mostar3x3. U seniorskom sportskom dijelu osim najboljih ekipa iz BIH očekuje se nastup najboljih ekipa iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne gore te ostalih zemalja.

U seniorskom dijelu očekuje nas i natjecanje u zakucavanju i tricama za koje su omogućene vrijedne novčane nagrade.

''Cijeli vikend nas očekuje natjecateljsko – revijalni sadržaj koji će biti popunjen zanimljivim događajima od škole košarke za najmlađe - turnira za amatere i djecu, Juniorskog turnira, OffICIAL FIBA 3x3 seiniorskog turnira, natjecanja u tricama i zakucavanjima”, poručili su organizatori. 

U revijalnom dijelu očekuje se nastup B-dance plesne grupe iz Mostara koja će promovirati svoj stage SHOTGUN VOL.4 koji nas očekuje na ovogodišnjem Mostar Summer Festu. Pored nastupa plesne skupine, očekuje nas i trening na otvorenom koji će nam pružiti priznati treneri ''Arene sport' te omogućiti svim posjetiteljima i sudionicima da vježbaju

Svi natjecatelji i gledatelji moći će se opustiti uz ugodnu atmosferu i ambijent te pratiti uživo nastupe košarkaša preko video walla koji će biti instaliran na samom platou. Najmlađi posjetitelji turnira će se moći zabaviti i na mini terenu koji će biti montiran u krugu Streetball turnira, sa malim koševima i loptama

Košarkaški turnir ''STREETBALL MOSTAR 3x3'', iako amaterskog tipa, profesionalno se odnosi prema organizaciji i svim aspektima natjecanja, tako da se snažno osjeti natjecateljski duh, želja za sudjelovanjem, i na koncu, za pobjedom.

Iako suočeni sa mnogim preprekama, no uz pomoć i potporu dobrih ljudi turnir ''Streetball Mostar 3x3'' je prerastao u tradiciju, te se izdigao na stepenicu više, što ukazuje i potpora Federalnog ministarstva kulture i sporta FBIH.

“Stoga iskazujemo veliku zahvalu svim našim pokroviteljima i sponzorima što su i ove godine omogućili održavanje ovog hvale vrijednog projekta te pružili jedan od najzanimljivijih projekata u našem gradu”, poručili su organizatori. 

Raspored

Subota - 10.6.2017 - (Minibasket - JUNIORI) /Kotizacija 30,00 KM
Nedjelja - 11.6.2017 - (SENIORI) / Kotizacija - 50,00 KM
POČETAK: 10:00h
PRIJAVE NA: +387 63 421 566 / Andrej Jelić


Kopirati
Drag cursor here to close