NBA

Odlična predstava Bogdanovića, James spašavao Lakerse u produžetku

Efikasniji od njega u momčadi Jazza bio je samo Jordan Clarkson s 20 poena dok je u redovima Thundera najbolji bio Luguenz Dort s 27 poena.
Sport / Košarka | 25. 11. 2021. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Bogdanović odigrao je još jednu dobru partiju za Utah Jazz. Njegova momčad je u gostima pobijedila Oklahoma City Thunder sa 110:104, a 'Babo' je za 31 minutu ubacio 19 poena te imao 5 skokova, 1 asistenciju i 1 ukradenu loptu uz šut 6/12 (trice 2/7), pišu sportske novosti.

Efikasniji od njega u momčadi Jazza bio je samo Jordan Clarkson s 20 poena dok je u redovima Thundera najbolji bio Luguenz Dort s 27 poena.

Los Angeles Lakers su uz dosta muke došli do svoje 10. pobjede u sezoni. Na gostovanju kod Indiane momčad iz 'Grada anđela' slavila je tek nakon produžetka kojeg je Pacersima donio rookie Chris Duarte 6 sekundi prije kraja utakmice.

U dodatnih 5 minuta Lakersi su zaigrali dobru obranu, a u napadu je stvar u svoje ruke uzeo LeBron James koji je postigao 8 od 12 poena svoje momčadi, a to je bilo dovoljno za njihovu pobjedu.

Kevin Durant je svojim prvim košem na utakmici između Brooklyna i Bostona prestigao Allena Iversona na 25. mjestu liste najboljih NBA strijelaca svih vremena. Durant je do kraja utakmice upisao 21 poen pa se ukupno zaustavio na 24.388 dok je Iverson na 24.368.

Durant je dodao još 8 asistencija i 4 skoka pa je zajedno s Pattyjem Millsom (23p) i Jamesom Hardenom (20p, 11a, 7s) odveo Netse do pobjede nad Celticsima u čijim redovima je najbolji bio Marcus Smart s 20 poena, 8 asistencija, 3 skoka i 2 ukradene lopte.

Golden State nastavlja sa sjajnim utakmicama, a sinoć je 'pala' Philadelphia koja još uvijek igra bez Joela Embiida. U okršaju braće Curry nešto je bolji bio Stephen koji je ubacio 25 poena te imao 10 asistencija i 4 skoka dok je Seth ostao na 24 poena.

Sinoć su slavile i 2 momčadi s dna Zapadne konferencije. Houston je upisao tek drugu pobjedu u sezoni i to protiv dobrog Chicaga. Čak 8 igrača Rocketsa imalo je dvoznamenkast broj poena, a najviše je ubacio Danuel House - 18 poena uz 4 skoka.

Kod Bullsa je najbolji bio Zach LaVine s 28 poena i 4 asistencije. Slavio je i New Orleans protiv Washingtona, a u redovima Pelicansa raspoložen je bio dvojac Brandon Ingram (26p, 5s, 5a) - Jonas Valančiunas (21p, 11s, 4a) dok je kod Wizardsa najbolji bio Bradley Beal s 23 poena i 5 skokova.

Kopirati
Drag cursor here to close