Trener Zrinjskog

Nikolić: Psihoza prvog kola nam je vezala ruke

Zrinjski će u sljedećem kolu gostovati Mladosti iz Mrkonjić Grada. Ova ekipa će svoju prvu prvenstvenu utakmicu odigrati tek u srijedu (18 sati) u Bratuncu.
Sport / Košarka | 12. 10. 2020. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zrinjski je u uzbudljivoj završnici utakmice savladao Promo iz Donjeg Vakufa (84:82), i tako ipak uspješno u dvorani na Bijelom Brijegu otvorio natjecanje u Ligi 13.

Ipak nije sve išlo po očekivanjima jer trener Neven Nikolić ističe da se bodovi pišu, a igra briše. Nije bio zadovoljan nastupom svoje ekipe, piše Dnevni list.

''Definitivno jedna od težih utakmica otkad sam na klupi Zrinjskog. Psihoza prvog kola nam je vezala ruke. Imali smo 22 izgubljene lopte i jako puno loših odluka u napadu, što nas je uvuklo u nervozu. Nismo uspjeli da prelomimo meč kad je trebalo, dopustili smo protivniku da se vrati u meč i preokrene. Ipak na kraju smo pokazali karakter i vratili se u egal prije svega jakom i pametnom obranom zadnje 3 minute. Čestitam momcima na pobjedi i Promu na odličnoj i fer i korektnoj utakmici'', komentirao je Neven Nikolić.

Kapetan Tihomir Vranješ je ubacio 29 poena, a Lee Ervin Carble 18. On je klubu iz kojeg je došao ubacio i pobjednički šut, ali je tijekom utakmice izgubio 7 lopti. Amerikanci Micky Michelle (19 poena) i Carren Wilson (17) su bili najefikasniji kod Proma.

Zrinjski će u sljedećem kolu gostovati Mladosti iz Mrkonjić Grada. Ova ekipa će svoju prvu prvenstvenu utakmicu odigrati tek u srijedu (18 sati) u Bratuncu.

''To je jedna nova ekipa dobro vođena. Nemamo još previše informacija o njima jer su im obje utakmice koje su trebali igrati odgođene. Nakon njihove utakmice u Bratuncu ćemo napraviti skauting i nadam se otići spremni na tu utakmicu i pokušati odigrati puno bolje i rasterećenije nego protiv Proma'', najavio je Neven Nikolić za Dnevni list.

Prošlog vikenda je uspješan bio i Široki koji je uz Slobodu jedina ekipa s dvije pobjede u uvodna dva kola, dok su košarkaši Čapljine ponovo utakmicu izgubili u samoj završnici

Kopirati
Drag cursor here to close