Za 30. obljetnicu

Netsi dolaze u Hrvatsku?

"Za 30. obljetnicu pregovaramo s New Jersey Netsima o utakmici u Hrvatskoj. Konkretnog datuma još nema, prepustit ćemo njima kada im bude odgovarao datum, nećemo vezivati za rođendan ili godišnjicu" kaže Biserka Petrović.
Sport / Košarka | 08. 11. 2021. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S Portlandom je igrao veliko finale, ali nije bio oduševljen. Minute su uglavnom stizale na kapaljku, a Blazersi su u međuvremenu doveli Dannyja Aingea, prije toga i Cliffa Robinsona. Dražen ako već nije mogao dobiti minute, jeste trade u Netse.

U New Jerseyu napokon dobiva minutažu i NBA liga je upoznala pravog Dražena. U dvije i pol sezone u Netsima, imao je All-Star brojke od 19.5 poena, čak 51.1% šuta iz igre te 43.7% za tri poena. Naravno da Netsi nisu zaboravili "Petra" a njegova majka Biserka je otkrila mogućnost da u Hrvatsku dođe momčad Brooklyn Netsa.

"Za 30. obljetnicu pregovaramo s New Jersey Netsima (Dražen je od 1991. do 1993. igrao za New Jersey Netse, klub se danas zove Brooklyn Nets) o utakmici u Hrvatskoj. Konkretnog datuma još nema, prepustit ćemo njima kada im bude odgovarao datum, nećemo vezivati za rođendan ili godišnjicu, ali za 30. obljetnicu mora se napraviti nešto veliko.

New Jersey Netsi s jedne strane, a s druge Hrvatska reprezentacija?

"Vidjet ćemo, teško je složiti najbolje igrače iz Europe, ali radit će se na tome. Ovoga časa još ne mogu više reći, ali radi se na tome“, izjavila je Biserka Petrović za HRT.

Dražen Petrović poginuo je 7. lipnja 1993. godine u prometnoj nesreći na autoputu u Njemačkoj u blizini Ingolstadta, prilikom povratka s kvalifikacijskog turnira za Eurobasket 1993. godine u Poljskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close