Nakon odlaska u striptiz klub

NBA: Williams mora u desetodnevnu karantenu, propušta dvije utakmice

"Pitajte bilo kojeg mog suigrača koji je moj omiljeni resoran u Atlanti. Tamo nitko ne partija. Opustite se", napisao je Williams putem twittera.
Sport / Košarka | 26. 07. 2020. u 19:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veteran Los Angeles Clippersa Lou Williams (33) sljedećih će 10 dana morati provesti u karanteni te će propustiti prve dvije utakmice u nastavku natjecanja u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu nakon što je prekršio pravila izolacije.

Williams je dobio dopuštenje napustiti Orlando, gdje se sve momčadi nalaze u "balonu" zbog pogreba djeda, no otkriveno je kako je u Atlanti posjetio striptiz klub o čemu postoje brojne fotografije na društvenim mrežama.

Video: Williams je dobio dopuštenje napustiti Orlando, gdje se sve momčadi nalaze u "balonu" zbog pogreba djeda

Williams se branio kako je samo posjetio svoj omiljeni restoran u Atlanti.

"Pitajte bilo kojeg mog suigrača koji je moj omiljeni resoran u Atlanti. Tamo nitko ne partija. Opustite se", napisao je Williams putem twittera.

Williams će tako propustiti dvoboje protiv gradskog rivala Los Angeles Lakersa u četvrtak te New Orleans Pelicansa u subotu.

Tijekom karijere Williams je tri puta proglašavan najboljim šestim igračem lige, a ove je sezone u 60 odigranih utakmica prosječno postizao 18.7 koševa, 5.7 asistencija i 3.1 skokova.

Kopirati
Drag cursor here to close