Big Babo

Navijači Hajduka iznenadili Bogdanovića

Popularni "Babo" je na ovoj utakmici imao i zanimljivu podršku. Skupina od jedne djevojke i tri mladića bodrila su Jazz u dresovima Hajduka na kojem je bio broj 44 uz ima "Big Babo".
Sport / Košarka | 03. 02. 2022. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utah Jazz je protiv Denvera prekinula niz od pet uzastopnih poraza, a Bojan Bogdanović je u toj utakmici za 35 minuta postigao 15 poena (šut 5/16, trice 0/3) uz 7 skokova, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu.

Popularni "Babo" je na ovoj utakmici imao i zanimljivu podršku. Skupina od jedne djevojke i tri mladića bodrila su Jazz u dresovima Hajduka na kojem je bio broj 44 uz ima 'Big Babo'. To su primijetili i ljudi koji vode društvene mreže momčadi iz Salt Lake Cityja pa su objavili njihove fotografije iz publike s pitanjem te se upitali trebaju li Bogdanovića od sada zvati "Big Babo".

Nije tajna da je Bojan Bogdanović veliki navijač Hajduka. Popularni Babo ne propušta utakmice Bijelih kada je u Hrvatskoj, a znao je doći i na neka gostovanja u Zagrebu.Hajduk je nedavno izbacio kolekciju majica s likom Mate Miše Kovača. Čim je izašla kolekcija Bogdanović je naručio sebi majicu i obukao je na utakmicu. Odmah je pobrao simpatije cijelog Hajdukovog navijačkog puka, a ta fotografija je brojala tisuće lajkova.

Kopirati
Drag cursor here to close