debi u subotu

Muminović preuzeo momčad i najavio promjene u Zrinjskom

Sport / Košarka | 20. 11. 2015. u 13:04 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog u subotu će na svom terenu dočekati bijeljinski BN Basket (Radnik), a na klupi mostarske momčadi debitirat će Senad Muminović.

Ovaj Tuzlak, dugogodišnji trener tuzlanske Slobode i osječke Varde preuzeo je mostarsku momčad nakon odlaska Zorana Glomazića.

Muminović je u Mostar stigao u srijedu i čelnicima kluba predočio gdje treba praviti promjene u ekipi.

'Zrinjski prvenstveno treba jednu pravu “peticu” jer sad pod košem ima samo Ljubu Šamadana koji je više vanjski igrač. Osim toga Vedran Princ je jedini razigravač i svakako bi tu trebali pronaći još jedno rješenje. Ukoliko ne, onda ćemo probati s ovim kadrom napraviti najbolje što možemo', kazao je Dnevnom listu Muminović koji će u subotu igrati s postojećim kadrom.

'Očekujem da vremenom igrači uđu u sustav rada koji ja forsiram i koji se dosad pokazao uspješnim i davao rezultate. To se prvenstveno odnosi na obrambeni dio jer mislim da ne možemo igrati na način kako je to bilo dosad. Promjena će biti i u napadu. Do meča s Radnikom nemamo puno vremena kako bi sve usvojili, ali probat ćemo se što bolje predstaviti', zaključio je Senad Muminović

Kopirati
Drag cursor here to close