Jake provjere

Mladi košarkaši Zrinjskog na turniru 'Kvarnerska rivijera Marino Cvetković'

Sport / Košarka | 06. 09. 2016. u 19:51 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi košarkaši Zrinjskog sudjelovati će na jednom od najjačih europskih košarkaških turnira.

Od 9. do 11 rujna u Opatiji i Rijeci održava se međunarodni juniorski košarkaški turnir Kvarnerska rivijera Marino Cvetković, koji jača iz godine u godinu.

Na turniru pored košarkaša Zrinjskog sudjeluju domaćin Kvarner 2010, KK Split, talijanski Benetton, slovenski KK Janča i BC Inter BA iz Slovačke.

Zrinjski je smješten u skupinu B sa Splitom i Interom iz Bratislave - prvog dana turnira snage će odmjeriti Split i Zrinjski dok će dan poslije na parket Inter i Zrinjski. U nedjelju će se igrati utakmice za konačni plasman.

Novi voditelj omladinske škole Vedran Odak

Na zadnjoj skupštini kluba izabran je novi sportski direktor te voditelj omladinske škole u HKK Zrinjski. Upravno vijeće jednoglasno je na tu funkciju potvrdilo Vedrana Odaka, koji se u dosadašnjoj karijeri istakao u radu sa mladima.

Odak je rođen je 1986.godine u Mostaru gdje je završio osnovnu i srednju školu te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru sa titulom Magistar ekonomske struke, smjer Menadžment, magistarski rad: organiziranje sportske organizacije s praktičnim primjerom HKK Zrinjski.

Prošao sve selekcije HKK Zrinjski, trenerskim poslom bavi se od 2006. godine te je obnašao funkcije trenera svih selekcija omladinskog pogona i Zrinjski 2.

Kadeti i juniori formu bruse na Trimuši

Okupljanjem na mostarskoj Trimuši, omladinski pogon Zrinjskog započeo je pripreme za novu sezonu. Pripreme će trajati 20 dana, a raditi će se dva puta dnevno pod vodstvom mladog trenera Filipa Novaka.

Pripreme će se održavati na Trimuši i u dvorani Đački dom. Treneri koji će voditi omladinske selekcije ove godine biti će Kristijan Marić (predkadeti), Nedjeljko Zelenika (kadeti) i Branko Princ (juniori).

Kopirati
Drag cursor here to close