Komentirajući Curryja, spomenuo Dražena

Miller: Petrovića nisam mogao čuvati

"Ono, mogao je da mi poentira "u lice", pa onda nešto kaže na uho. Trebalo mi je da nešto uradim, a nisam mogao ništa" pojasnio je Miller.
Sport / Košarka | 26. 05. 2022. u 00:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugo vremena je bio simbol Indiana Pacersa. Ok, bilo je u njegovo vrijeme dobrih igrača, ali je onaj mršavi, brbljavi ćelavac je bio posebna priča. Državni neprijatelj broj jedan u MSG - definitivno.
Pitajte Spikee Leea. Koji se u to vrijeme žestokih okršaja Knicksa i Pacersa često baš kačio s Reggijem Millerom. Koji je ubacio osam poena za 8,9 sekundi i trijumf 1995. godine u prvoj utakmici polufinalu Istoka.

Reggie je ovih dana komentirao utakmice Golden State Warriorsa, bolje rečeno Stepha Curryja kojeg je u nekim segmentima igre uporedio sa Draženom Petrovićem. Miller je priznao kako mu je Dražena bilo najteže čuvati.

Video: Dražan Petrović

"Petrović je igrač kojeg mi je najteže bilo da čuvam, mrzio sam ga. Izluđivao me je svojim potezima, bio je tako dobar šuter. Ono, mogao je da mi poentira "u lice", pa onda nešto kaže na uho. Trebalo mi je da nešto uradim, a nisam mogao ništa" pojasnio je Miller.

Video: Dražen Petrović - najbolji šuter svih vremena

 

Kopirati
Drag cursor here to close