Doigravaje

Miami se prošetao do drugog kruga, Indiana na rubu ispadanja

Sport / Košarka | 29. 04. 2014. u 08:41 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Miami Heata plasirali su se u drugi krug playoffa NBA lige nakon što su sinoć u gostima pobijedili Charlotte Bobcatse sa 109:98.

Miami je savladao ekipu Bobcatsa s 4:0 u pobjedama, a sinoć je ponovo briljirao LeBron James, koji je za Heat postigao 31 poen, dok je s druge strane 29 postigao Kemba Walker.

To je jedina play-off serija u kojoj nema neizvjesnosti, jer u svima ostalima favoriti opasno “vise”.

U svim sinoćnjim susretima pobjede su ostvarili gosti. Na istoku su Atlanta Hawksi sa 107:97 pobijedili Indiana Pacerse i vode s 3:2 u pobjedama, dok su na zapadu San Antonio Spursi bili bolji od Dallas Mavericksa s 93:89 i također vode s 3:2.

Košarkaši Atlante su dobili drugu četvrtinu susreta u Indianapolisu s 41:19, te su u drugo poluvrijeme ušli s 20 poena prednosti. U pobjedničkom timu s 20 postignutih poena istaknuo se Mac Shelvin, dok je u Indiani 26 postigao Paul George.

Sličan scenarij desio se i u Dallasu, gdje su gosti drugu četvrtinu dobili s 32:13. U trećoj četvrtini vodstvo Spursa iznosilo je 20 poena (58:38), ali domaći se nisu predali, te su uspjeli čak i povesti u zadnjem dijelu susreta.

Do kraja utakmice igralo se koš za koš, a Spursi su odnijeli pobjedu koševima Manua Ginobilija koji je postigao 23 poena.

Kopirati
Drag cursor here to close