Susret starih rivala na Pecari

Mateo Drežnjak: Protiv Bosne želimo nastaviti pobjednički niz

Stari rivali Široki i Bosna odmjerit će snage na Pecari u subotu u 18:00 sati.
Sport / Košarka | 23. 11. 2018. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki je u dosadašnjih šest kola Prvenstva BiH ostvario četiri pobjede (Vogošća, Sloboda, Student i Bratunac), jedan poraz (Kakanj), dok je jedno kolo bio slobodan.

U sedmom kolu Prvenstva BiH momčad Danijela Jusupa u subotu, 24. studenog, u 18:00 sati, na Pecari dočekuje starog rivala Bosnu. Sponzor utakmice je Salon namještaja Ivanković.

''Mislim da su naše dosadašnje pobjede rezultat dobroga rada. Mi protiv Bosne želimo nastaviti pobjednički niz. Uz dobru i agresivnu obranu te uz koncentriran napad mislim da to možemo i ostvariti. Moji suigrači i ja bismo htjeli da dođe više publike u dvoranu jer ove sezone zaista igramo dobro i što je najvažnije pobjeđujemo'', izjavio je za službenu klupsku stranicu Mateo Drežnjak.

 Podsjećamo, u tijeku je i velika nagradna igra pod nazivom ''Kreće igra snova, sa Širokim do Pežoa'' u kojoj se može osvojiti auto Peugeot 208, putovanje, PlayStation 4, hladnjak, televizor, tablet, bicikl, pametni sat, karaoke bluetooth zvučnik, mobitele i poklon pakete, a nagradna igra će trajati do 22. prosinca 2018. kada je predviđeno javno izvlačenje.

Sponzor nagradne igre na utakmici HKK Široki - KK Bosna Royal je Salon namještaja Ivanković.

 

Kopirati
Drag cursor here to close